ZOU JE WILLEN DAT DE JUISTE PERSOON OP DE JUISTE PLEK ZIT?

Wil je een heldere en onderbouwde uitkomst op de overeenkomst tussen functie en medewerker of kandidaat. Of op teamsamenstelling,
doorstroom of instroom. Tegen lage kosten geven wij een gefundeerde onderbouwing.
MATCH

Er wordt in helder onderbouwd waar de match zit tussen de kandidaat/ medewerker en de functie. Wat gaat deze persoon makkelijk af, waar kan deze persoon zich nog in ontwikkelen met welke behoeften en wat gaat hem veel energie kosten.
In teams zal er worden gekeken naar de optimale teamsamenstelling. Hoe ziet het huidige team eruit ten opzichte van de teamopdracht. Welke instroom is er nodig om optimaal invulling te geven aan de teamopdracht. En wat is de beste verdeling van rollen en taken.

ONTWIKKELASSESMENT

In het ontwikkelassesment wordt onderzocht in hoeverre de medewerker matcht met de functie. Het laat medewerkers onder hun eigen motorkap kijken. Waar loopt het soepel en waar zet je de auto (onnodig) op de handrem. Welke krasjes ben je aan het oppoetsen en komen in de herhaling terug?

In het ontwikkelassement wordt onderzocht in hoeverre de medewerker matcht met de functie. Dat gebeurt middels de assesment route:

DE ASSESSMENT ROUTE

1. Kick-off

2. Digitale uitnodiging voor het Ontwikkelassessment

3. Individueel Assesmentgesprek

4. Match gesprek functieprofiel

5. Doel gesprek

6. Driegesprek met direct leidinggevende

7. Optioneel: inbeddingsgesprek