WAT WE DOEN

Momotion beschikt over verschillende interventietechnieken die ondersteuning bieden bij het realiseren van doelen, ambities en wensen op diverse niveaus. In al onze trajecten werken we vanuit de filosofie ‘Human Being Management

INDIVIDUEEL

individueel-1724x1174
BEN JE TOE AAN EEN BETERE VERSIE
VAN JEZELF?

Wil je werken aan jezelf en inzicht krijgen in jouw handelen? Wil je weten wat je tegenhoudt en hoe je verder komt? Wij geven jou in onze individuele begeleiding inzichten en houvast.

TEAM

team2000x1333
WENS JE DAT JE TEAM OPTIMAAL
GAAT FUNCTIONEREN?

Binnen toekomstgerichte teams staat samenwerken en verbinden centraal om zo tot optimaal resultaat te komen. Wij geven inzichten in de wijze van samenwerken. Maar ook of jij als leider het verschil maakt.

ORGANISATIE

organisatie-nieuw
WIL JE GRAAG DE PUNT OP
JOUW ORGANISATIE?

Organisaties moeten zich aanpassen aan veranderende omstandigheden. Dat vraagt om toename van de innovatiekracht, dynamiek en vernieuwing. Veel organisaties zitten vast in bestaande structuren. Wij kunnen ondersteunen om van ‘oud’ naar flexibel organiseren te komen.

MATCH & ONTWIKKELASSESMENT

foto-prematch-en-match1226x818
ZOU JE WILLEN DAT DE JUISTE PERSOON
OP DE JUISTE PLEK ZIT?

Wil je een heldere en onderbouwde uitkomst op de overeenkomst tussen functie en medewerker of kandidaat. Of op teamsamenstelling, doorstroom of instroom. Tegen lage kosten geven wij een gefundeerde onderbouwing.

apknieuw
HEB JIJ VOLDOENDE ZICHT OP HET WELBEVINDEN
VAN JOUW MEDEWERKERS?

APK® staat voor ACT Periodieke krachtmeting. Waarom zouden we wel voertuigen regelmatig periodiek keuren en onze werknemers die werkzaam in soms stressvolle werksituaties niet regelmatig en periodiek op hun welbevinden bevragen.